{TIPS } Langere en vollere wimpers!

Hallo!
Ik heb hier 10 tips om langere en vollere wimpers te krijgen en ze goed te verzorgen.

image

TIP 1. Gemakkelijk lange en volle wimpers.

Heel simpel, mascara. Waarschijnlijk gebruik je het wel. Het maakt je wimpers langer en laat ze voller lijken. Mascara kun je gemakkelijk aanbrengen, maak een zigzaggende beweging, dit geeft een mooier effect en is beter voor je wimpers.

TIP 2. Geen wimpers die uitvallen.

Haal altijd de mascara van je wimpers af voordat je gaat slapen, anders kunnen je wimpers uitvallen en dat wil je natuurlijk niet. Gebruik hiervoor oog make-up reiniger of vochtige doekjes.

TIP 3. Goede mascara.

Gebruik goede mascara, hiermee bedoel ik niet meteen eentje van €15,00. Maar ook niet eentje van €1,00. Deze zijn meestal slechter voor je wimpers en klonten meestal, wat niet mooi is op je wimpers.

-kleur
Om je wimpers alleen een zwarte kleur te geven en wat langer te maken kun je een normale mascara gebruiken. Of een waterproof mascara gebruiken om te voorkomen dat je mascara uitveegt of uitloopt door regen of tranen.
-volume
Een volume mascara bevat meer was en siliconen waardoor je wimpers meer volume krijgen.
-langer
Voor langere wimpers gebruik je een long lash mascara. Deze bevat meer synthetische vezels die aan je eigen wimpers plakken waardoor ze langer lijken. Deze geven ook nog eens meer volume!
-krul
Een curling mascara kun je gebruiken om je wimpers meer te laten krullen en een betere vorm te geven. Meestal hebben deze mascara’s een ander borsteltje en bevatten een speciale stof.

image

TIP 4. Verzorgen met vaseline.

Smeer voordat je gaat slapen je wimpers in met vaseline. Zorg wel dat er geen mascara meer op je wimpers zit en begin zo dicht mogelijk bij de aanzet van de wimpers. Je kunt dit aanbrengen met een SCHOON mascara borsteltje. Of als je deze niet hebt,  doe het voorzichtig met je vingers en was ze goed voordat je begint.

TIP 5. Andere spullen.

Om te voorkomen dat je wimpers aan elkaar plakken of om klonten te voorkomen,  kun je een wimper borsteltje/kammetje gebruiken.
Om je wimpers een mooiere krul te geven kun je een wimpertang gebruiken. Deze moet je wel gebruiken wanneer je nog geen mascara op hebt en maak de tang warm met bijvoorbeeld een föhn.

TIP 6. Valse wimpers.

Natuurlijk kun je het ook makkelijk doen en gewoon valse wimpers kopen. Je kunt deze aanbrengen met speciale lijm. Meestal krijg je die erbij als je de valse wimpers koopt. Zelf zou ik niet voor de valse wimpers gaan, in ieder geval niet van die hele grote of met allerlei kleuren of zelfs panterprint erop, leuk voor een feestje, vind ik. Gewoon iets kleinere die het meest op echte wimpers lijken. Wimperstukjes daar in tegen vind ik al een stuk mooier,  het ziet er veel echter uit alleen zit je er wel wat langer op om al die wimperstukjes aan te brengen.

TIP 7. Gebruik niet te lang dezelfde make-up.

Als je erg gevoelige wimpers/ogen hebt is het beter dat je ongeveer om de 3 maanden nieuwe make-up koopt. Je ogen kunnen er ook last van krijgen, dus als je last van je ogen hebt is het de hoogste tijd om nieuwe make-up te kopen!

TIP 8.  Vraag bij een drogist.

Vraag bij een drogist of ze goede middeltjes hebben en vraag om advies. Je weet nooit wat voor handige tips ze je kunnen geven dus misschien is het het proberen waard!

TIP 9. Lippenbalsem.

Als je lippenbalsem uit een potje hebt doe het dan met een SCHOON mascara borsteltje op je wimpers.  Je kunt ook een wattenstaafje of je vingertoppen gebruiken. Was je handen dan wel goed.
Lippenbalsem van een stick. Ga met een wattenstaafje over de lippenbalsem in de stick, en breng het aan op je ogen. Draai de lippenbalsem uit de stick aan zet het op je wimpers, ga voorzichtig vanuit je binnenste ooghoek (bij je neus dus) naar de buitenkant. Doe dit voor je gaat slapen en haal het de volgende dag eraf.

TIP 10. Dingen die je niet moet doen.

Trek NOOIT aan je wimpers. Je kunt je wimpers er zo uittrekken,  beschadigen of afbreken.  Borstel ook nooit te snel. En gebruik nooit je wimpertang als je al mascara ophebt, zo kunnen je wimpers afbreken. Zorg trouwens ook niet dat je wimpertang te warm is, dit kan namelijk erg pijnlijk zijn.

Ik hoop dat de tips een beetje helpen!

Groetjes mustachebloggers.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s